Experiență culinară la Darvas
Meniu:
Antreuri
Unt aromatizat cu ierburi de Provence și Fleur de Sel
Ouă evreiești (preparat de epocă)
Mezeluri și brănzeturi
Legume și murături
Două sortimente de pâine
Piftie de curcan
Pate en croute
Felul principal
Rață Umplută
Piure de cartofi
Morcovi parizieni
Varză roșie călită cu smochine
Sos de portocale
Sos demi glace
*preparatele prezentate la masă, unde bucătarul nostru le va porționa pentru fiecare participant.
Desert:
Prăjitură Victoria
Băuturi
Vin: Crama Dextra
Apă plată și carbogazoasă
Băuturi carbogazoase
Cafea/Ceai
Vin spumant
Loisir după Cină în saloanele de epocă.
Whisky, Coniac si Liquore
Preparatele sunt pregătite cu drag de către partenerul nostru Nouveau Hospitality Services.