Seara dedicată ciocolatei a arătat că orădenii sunt fericiți, iubesc orașul și încet, încet au recâștigat încrederea în lucrurile bune din locurile noi. Pietonala străzii Libertății a devenit o scenă a diversității culturale pentru Casa Darvas-La Roche. La cea de-a opta ediție „𝗝𝗼𝗶𝗮 𝗹𝗮 𝗗𝗮𝗿𝘃𝗮𝘀” am descoperit și degustat ciocolata MaximilianChocolat împreună cu Laura Hizo-Miloș – artizan ciocolatier.
Ciocolata este pentru foarte mulți dintre noi un răsfăț, una din bucuriile de peste zi, un prilej de plăcere și bună dispoziție.
Joi, 9 septembrie, în Grădina Casei Darvas- La Roche, am fost invitați să ne lăsăm simțurile să experimenteze ceea ce produsele din ciocolată, venite tocmai din inima Transilvaniei, din Cluj-Napoca pot să ne ofere. Pentru Laura – chocolatier artizanal – totul a început în Belgia. Călătoriile făcute aici în perioada copilăriei, au lăsat puternic amprenta dulce-aromată a ciocolateriilor din Waregem, Brugges și Bruxelles. După 11 ani petrecuți în domeniul economic, Laura și-a urmat pasiunea, modelând-o într-o afacere cu ciocolată artizanală adusă la rang de artă și transformată în ceea ce numim haute chocolaterie. Maximilian Chocolat a fost creat din dorința de a oferi iubitorilor de bun gust o experiență unică, completă, prin crearea de experiențe autentice pentru toate cele 5 simțuri prin serviciile și produsele sale.
Pictate manual, pralinele și trufele sunt alcătuite din cele mai bune și proaspete ingrediente: ciocolată belgiană veritabilă, fructe sau nuci ce provin din grădina furnizorilor locali.