Pe coperta celui de-al treilea volum „Povestea Palatelor Orădene” regăsim Casa Darvas-La Roche redeschisă publicului ca Muzeu Art Nouveau al orașului Oradea, primul de acest fel din țară. Vă invităm să descoperiți povestea Casei Darvas-La Roche precum și ale noilor clădiri și palate prezentate în noul volum.

Realizarea albumului „Povestea Palatelor Orădene” a pornit de la datoria pe care o avem față de trecutul orașului, încărcat de istorie, de a-i face cunoscută cultura deosebită. Albumul se găsește tipărit în două volume și surprinde perfect în imagini și cuvinte moștenirea arhitecturală a orașului Oradea. Volumele I și II sunt disponibile în trei limbi: română, maghiară și engleză, urmând ca și volumul III să fie tradus în maghiară și engleză.

Cititorii lui vor fi purtați într-o adevărată incursiune, printre rânduri și imagini, și vor descoperi istoria principalelor clădiri de patrimoniu ale orașului Oradea. Palatele și clădirile emblematice au fiecare o poveste care trebuie cunoscută. Dincolo de aspectul exterior, perfect integrat, încă din secolul trecut, în curentele culturale și arhitecturale europene, merită să descoperim motivația proprietarilor care au comandat construcția lor.

Cadoul perfect!

Povestea Palatelor Orădene este cadoul perfect pentru apropiații tăi sau pentru partenerii de afaceri din alte regiuni!

Cum achiziționez albumul

Direct de la punctele de vânzare locale:

Online:

  • prin email: contact@oradeaheritage.ro, unde se vor specifica toate detalile de facturare, transport și cantitate.

Cât costă:

Volumul I – 50/bucată
Volumul II – 60 lei/bucată
Volumul III – 60 lei/bucată
2 volume – 100 lei/set
3 volume – 150 lei/set

Pentru informații suplimentare va rugăm să ne contactați prin email: contact@oradeaheritage.ro

Pășiți printre palatele orădene având povestea lor, pentru că doar așa veți experimenta întru totul Oradea!